Choď na obsah Choď na menu

Návšteva našej farmy

 

Návšteva našej farmy

Včelár a včielky, kontaktná farma a tvorivá dielňa je od júna k dispozícii aj u nás doma na MIMI farme v Opátke.

 

Môžete si vybrať z viacerých možností :

Zážitkový program KRAJ SVETA , Košický svetový kraj - zážitkový výlet na včeliu farmu s bohatým programom pre individuálne a rodinné výlety do 10 osôb

Zážitkový program pre väčšie organizované skupiny (školské výlety, letné tábory a pod.) - včelár a živé včielky, kontaktná farma a tvorivá dielňa v krásnom prostredí našej rodinnej farmy. Pre podrobné info a cenu nás kontaktujte e-mailom.

Krátke individuálne a rodinné návštevy bez organizovaného programu - zastavte sa pokojne na kus reči , pohár vody, kávičku, pohrať sa na dvore Vaše deti s našimi deťmi, pozrieť sa, ako sa u nás žije, nakŕmiť zvieratká,.... Radi spoznávame nových ľudí, pokecáme a získavame kamarátov. Nie je všetko iba komerčné a nacenené, hoci aj zarábať treba wink Poteší možno niečo dobré pod zub zvieratkám (mrkva, staré pečivo, zrno, slnečnicové semienka hydine (nesolené), pamlsok pre psíky) alebo si môžete vybrať niečo z našich domácich produktov. Je dobré zavolať trochu vopred, či sme doma a nemáme práve objednaných hostí na 0907 412 551. Tešíme sa na vás.

 

Ubytovanie a stravovanie v blízkom okolí aj kde sa nachádzame

FOTOALBUMY

 

 

Náhľad fotografií zo zložky Náš domov